søndag 13. mars 2011

Ombygging

Etter en helg med mange arbeidstimer og masse god innsats, er vi snart i mål. Alle utstillingene i butikken er blitt nye:-)

7 kommentarer:

 1. den store skålen på gulvet kjøpte jeg nå i uka. Hadde så lyst på den i lilla/rosa men den var utsolgt så da ble det en blå på meg.

  SvarSlett
 2. Så deilig å bli ferdig da!
  Har sikkert blitt kjempe fint :)

  Ha en fin kommende uke!

  Klem
  Christine

  SvarSlett
 3. Herlig:) godt å bli ferdig med sånne store prosjekter!!
  Gleder meg til å titte innom og se, og ikke minst hamstre noen av de gode dropsene som dere har ved kassa..nammm... rgner med det er endel andre ting som havner i handlekurven min også ;)

  Nyt neste uke i nye omgivelser:)

  SvarSlett
 4. Så fint det ble...alltid morsomt å besøke søstrene grene.
  klem...Ellen

  SvarSlett
 5. Så godt med nytt i butikken ja! Må komme innom å se....Ser kjempe fint ut! Lurte forresten på om du har kurvene i resirkulert gummi enda, eller om de er ute av sortementet...? Vil gjerne ha en slik nemlig..:-)
  Ja var ikke bordene tøffe....vi har plass til det lengste, så mulig vi kjøper det, og ser om vi kan trikse med ileggsplatene slik at disse blir litt mer stabil... Det var jo dette med lengden...ja likte trefargen også, og vi har ikke annet tre på kjøkkenet, og da går det bra...Ha en flott kveld! Klem

  SvarSlett
 6. Hei igjen..Skal ha den gumikurven til vedkurv, så kanskje litt for liten?? Må kanskje vente til våren??...Klem

  SvarSlett
 7. Håper jeg snart setter foten min inn i den flotte butikken din igjen May Britt! Gjerne med en chillikaffe eller to i hånda :-) Klem, Eline

  SvarSlett