tirsdag 22. mars 2011

Ferieklar

I morgen setter vi kursen mot USA. Først skal vi være noen dager i Fort Lauderdale, så er det cruise som gjelder en uke. Late dager, sol, shopping og god mat. Hmmm ikke å forakte når det plaskregner her. Håper våren er kommet når vi er tilbake da.


Noen som har vært i Fort Lauderdale og har gode shoppingtips så mottas de med takk :-)
Verdens største outlet senter finnes jo bl.a her, så jeg regner med det blir pittelitt shopping i allefall. Har jo så lyst på en Kitchen Aid og disse er vel litt billigere i USA, men så var det om man har plass i kofferten da. Vi får se ;-)Søstrene Grene Trondheim har også fått en liker side på Facebook, vi blir super glade om du har lyst til å like oss :-)

Her


Tudelidu!!
7 kommentarer:

 1. Såå missunneleg jeg ble nå...

  Jeg og vil på FERIE!!!

  Heldig eDu, men så fortjener du det også :-)))

  Nyt dagene og jeg håper på du får KA du ønsker deg..

  Klem Klem...

  SvarSlett
 2. you lucky girl :-)
  Jeg kom hjem fra New York igår og fikk handlet masse kjekt, men en Kitchen Aid ble desverre ikke med meg denne gangen. Ett lite tips som du kanskje vet om, du kan betale ca NOK 300 på flyplassen på returen så får du med deg en ekstra koffert. Alltid kjekt med ekstra plass når man er på ferie og spesielt da i USA. Neste år/sommer blir det forhåpentligvis Orlando og Fort Lauderdale på oss også. god tur og kos dere kjempemasse. klem fra Helen

  SvarSlett
 3. goood tur:) husk at du trenger en transformatorboks til kitchenaiden din da:)

  SvarSlett
 4. Kos deg på ferie! SÅÅÅ heldig du er! Klem

  SvarSlett
 5. Hei May Britt.... Send meg ip koden på de to hyggelige hilsningene du har fått, så får du navn og nummer av meg:) kos dere på ferie, de fleste mennesker gleder seg på andres vegne, andre lider av sjalusi.... Er det noen som fortjener dette, så er det dere!! God tur, jeg er sjalu så det holder<3 søs...

  SvarSlett
 6. Såååå herlig:-) Legg ut mere bilder og info om den spennende reisen da... Du har en tilhenger som er tydelig sjalu på deg....nyt det, det er ikke alle som har muligheten til å gjøre som deg og lykkes i livet slik du har gjort:-)Du er tydelig spennende for denne anonym, siden hun ni-leser bloggen din. Syns du skal spore ip som nevnt ovenfor, så vet du hvem det er. Stå på, nyt livet og opplevelsene.

  SvarSlett
 7. Åh, skulle gjerne hatt en kitchen aid!! God tur, det høres spennende ut =)

  SvarSlett