torsdag 17. mars 2011

Ny butikk!

Hei å hå i finværet. Her har Trondheim badet i sol de siste dagene. Og jeg nyter hver en solstråle, og den ekstra energien den gir. Utrolig deilig å stå opp til LYS, komme hjem til LYS og jammen er det ikke mulig å være litt ute på ettermiddagene også, for det er jo fortsatt LYS
:-) Jeg fryder meg. Som lovt kommer det flere bilder fra vår helt "nye" butikk. Deilig med en vår shining her også. I løpet av helgen ble alle utstillinger bygd opp på nytt, og butikken fikk en liten shining med ny maling og div. Utrolig deilig. Så nå koser vi oss bare med småflikking, og gleder oss til nye varer allerede i neste uke igjen.
Pasteller er det store i år. Og etter en lang stund med bruk av litt streke farger, er det også pasteller som gjelder hos Søstrene Grene fremover.

Søte små vaser, som er helt i tiden.


Se se vi har sol, hihi. Vi er jo utrolig heldige som ligger på riktig side av gaten, for på andre siden er det lite med sol. Vi nyter vår plassering på solsiden.Disse flotte bambusbollene er mine favoritter for tiden. Og fås enten med pastellfarger på utsiden, eller bare i helt natur. Og i forskjellige str.


Vi har også fått inn litt påskepynt, og blitt utsolgt for noe. De varene som blir mest populære går unna på bare noen dager. Bilder kommer.
Nyt vårfølelsen, vi sees snart :-)3 kommentarer:

 1. Må nok komme innom og kikke nærmere på de bambusbollene : )

  ha ein fin dag videre : )

  SvarSlett
 2. Jeg elsker søstrene Grene, finner alltid noe jeg liker der og for noen hyggelige priser!!
  Jeg bor i Grenland og vi har en butikk i Skien. Mannen min liker faktisk å være med dit og tru det eller ei, foreslår at vi tar en tur!! :)

  SvarSlett
 3. Mye fint, og jeg gleder meg til å komme å se på den "nye" butikken! :D
  Synes alltid det er noe spennende å finne hos dere, så tar meg gladelig en liten gåtur ekstra inn til sentrum for å se hva dere har å by på :)
  Men hva med å kanskje skrive pris på produktene som det er bilder av her på bloggen? :)

  SvarSlett