tirsdag 1. mars 2011

Ny mnd. Hu hei som det går

Jammen er det ikke mars allerede, ukene raser avgårde. Og jeg fryder meg. Jeg elsker vår og skikkelig lengter nå. Og i det siste har vi hatt skikkelig vårvær her i Trondheim. Snøen smelter, solen varmer bittelitt og jeg er stor fornøyd.
Ny mnd, nye muligheter:-) Her skal det skje mye denne mnd. Neste helg skal hele butikken bygges om, og et stort team skal få dette på plass i løpet av et par dager. Jeg gleeeder meg. Det skal bli utrolig artig. Masse nye varer kommer på plass til ombyggingen også.

Når butikken er blitt ny, skal jeg etterhvert legge ut på en etterlengtet ferie. Ååå det er deilig å ha noe å se frem i mot. Heldigvis har jeg jo så flotte jenter i butikken som gjør at jeg kan reise avgårde med full visshet om at butikken har det fint :-)


( Foto: Lykken i livet)
Hengerene du ser på bildet har vi selvfølgelig inne i butikken for en liten slant. En tøff kontrast til søte kjoler. Ååå som jeg gleder meg til å pakke sommerkjoler, hihi. Nei nok om det. Først skal det jobbes!!
Klem klem
4 kommentarer:

 1. Ha en herlig, vårlig arbeidsdag! :))

  Klem
  June
  Nostalgi & Skriverier

  SvarSlett
 2. Hei =)
  Vi har planlagt hotell-helg i Trondheim i slutten av mars, og en av tingene jeg skal gjøre er å besøke butikken din! Gleder meg =)
  Ønsker deg en fin vårdag,
  hilsen fra vinter og kulde på fjellet i Nord-Østerdalen!

  SvarSlett
 3. Herlige kontraster.. Kommer innom deg neste gang jeg er i Trondheim...

  Klem Birte

  SvarSlett