lørdag 4. juli 2009

Im back!

Da er vi tilbake etter fantastiske dager på ferie. Utrolig deilig med to uker med god mat, gode venner, få planer, sol, bading og god tid.
Alt bare velstand, utenom litt bloggabstinenser på mor da. Fikk sett kjapt innom noen av dere, men nå gleder jeg meg til en skikkelig runde. Men vi blir ikke lenge hjemme, hele familien har fortsatt en uke ferie igjen sammen, og blir vi hjemme er det som regel veldig mye som skal gjøres med hus, gård, bil osv. Så turen går sørover snart. Har litt lyst til å dra i dyreparken i Kristiansand med barna, tror nok det hadde vært stoooor stas, men veldig langt å kjøre da. Også er det jo ikke mange overnattingsplasser til ok priser å oppdrive nå så sent, noen med forslag kanskje?
Litt salgsshopping i Oslo er jo heller ikke å forakte :-DSå må jeg få takke for maaange koselige kommentarer i anledning konkurransen min. Vinner trekkes snart, men legg gjerne igjen en kommentar i forige innlegg om du vil bli med.
See you soon:-)
Klem fra May Britt
9 kommentarer:

 1. Velkommen hjem ;o)

  mange søte badebilder!! Dere fikk jo en varm og myk overgang fra været i Tyrkia! Her er syden her også ;o)

  Klem J.

  SvarSlett
 2. Herlige sommerbilder!!
  Kan absolutt anbefale Dyreparken, vi har årskort, så vi er der ganske ofte, men det er gøy å gå nå i høysesongen, for da er jo alt åpent!:-)
  Vi har også kjørt distansen Tr.lag (jeg er derfra:-) - Kristiandand noen ganger, og vi har funnet ut at det beste er å kjøre om natten og i ett strekk. Lang tur, men da sover stort sett ungene i bilen, og det er grei temperatur:-) Men kos dere masse uansett hvor dere havner, klem B:-)

  SvarSlett
 3. Hei og velkommen tilbake, dypt savnet!! Så flotte jenter du har!! Koselige bilder! Lykke til med valg av ferie, klem fra Marianne:-)

  SvarSlett
 4. Velkommen tilbake! Så koselige bilder. Fikk gode minner tilbake til da vi var der i fjor. :)

  SvarSlett
 5. Hei!
  Ikke vært inne på bloggen din før, men mener jeg har vært på Perfect Home party der du var konsulent! ;)
  Bodd i Orkdalen i 6 år, skjønner du!

  Koselig blogg har du i allefall!
  Men nå siger øynene igjen snart her...
  Ønsker deg en flott søndag!!

  SvarSlett
 6. Den VirreVapp-toppen finnes her i huset også gitt. ;) Fin! :)))

  Og så Elverum da; det spørs jo hva jentene dine liker... Vel, egentlig ikke, Elverum er vel ikke verdens navle med ting å finne på - og det er meldt regn... :(

  Vi har Skogmuseet/Glomdalsmuseet http://www.skogmus.no/
  Her er vi ofte, fint både inne og ute, mye å se på! (Men vi har ei som er ekstremt opptatt av dyr da....)

  Ellers er det Lekeland i Løten (De hadde ikke noe nettside, men her er et telefonnummer 92 45 21 80, det skal visstnok være ganske fint der - men det kan være at Hedemarkingene ikke er godt vant, så jeg garanterer ikke noe *ler*)

  Her er en side om Elverum, jeg er dessverre ikke såååå kjent med aktiviteter for barn, da vi bare har stort barn annenhver helg. :S http://www.elverum-turistinfo.com/


  Og jeg skulle veldig gjerne ha møtt dere, men vi har sommeravslutning på fredag og bursdag på lørdag. Typisk. ;P

  SvarSlett
 7. Av bildene ser det ut som dere har hatt en kjempefint tur. Velkommen hjem og nyt siste ferieuka sammen!

  SvarSlett
 8. Hei igjen!
  så fine bilder du viser! Kunne fristet med en sydentur, sola er borte for denne gang - håper den kommer snart tilbake! Vi er i gang med trappevalg, den dere har er ikke tilfeldigvis fra Escalia, Lausanne?? Har lagt meg til som følger, jeg, synes blogen din er kjempefin!

  Klem Gry

  SvarSlett