mandag 13. juli 2009

Englefryd overnatter på Englegaard

Da er det avslørt hvor vi overnattet en natt på Turen vår. Englegaard i Tvedestrand anbefales på det varmeste. Sjefsengel Celine Thommesen og hennes personale var utrolig hyggelige, og huset må jo bare oppleves. Et rom vakrere en det andre. Alt oppusset av Celine selv. Alle rommene har forskejllig dekor, og navn som 1001 natt, Mekka, Drømmeland o.l
Her er rommet vi overnattet på, Drømmeland. I dette rommet er det brukt remser av forskjellige tapeter fra resten av huset. Alle rommene har gode madrasser og deilige dundyner og puter. Her kunne vi alle drømme søtt. Siden vi er fire i familien blir jo et hotellrom som regel litt lite, men her fikk vi et trippelrom, noe som passet oss midt i blinken.


Jeg tok bilder av de fleste rommene som var ledige så dere skulle få se. Alle er opppusset i hver sin stil, og når de ikke er i bruk står dørene åpne slik at folk kan ta en titt inn. Her har de faktisk brukt samme sengehimmel som vi har på storersøster sitt rom, så nå fikk jeg nesten litt lyst til å flytte den inn på vårt rom.

Sprekt fargevalg. Turkise vegger og rosa gulv. Kjempe kult.
Gangen i første etg.
Er det noe som helst jeg kan sette fingeren på her, så må det kanskje være at hver etg kun har et bad som alle rom må dele. Litt upraktisk om det er helt fullt . Men for oss gikk det helt fint, siden det ikke var veldig mange andre gjester samtidig med oss. I tillegg kunne badene vært en smule freshere, men det er jo et gammel hus og det er jo kanskje litt av sjarmen at det er slik også.Til og med nøkkelen hadde selvfølgelig en engel:-)


Skal det være litt lesestoff? Et skap fullt av blader står på gangen, slik at gjestene har litt å lese på. På toppen av skapet mange stilige tapeter.

Dette rommet synes jeg var kjempe stilig. Kanskje vi må velge dette neste gang.

En gjestebok med mange koselige hilsener i gangen. Og nå også en fra oss.

Dagens meny skrevet på en stor tavle på veggen. Og maten var utrolig god. Så om man ikke overnatter er det vel verdt med en stopp innom for å se seg litt rundt og spise godt. Mirakelkaken deres er visstnok VELDIG god, fikk desverre ikke smakt den denne gangen, så da har vi en unnskyldning for å komme tilbake.
Her er laksen vi spiste.
Og hjemmelaget pai med saltat. Kjempe deilig.
Frokosten var enkel men kjempe god. Helt ferskt nystekt brød ogbl.a deilig nyrørt bringebærsyltetøy. Stor stas var det også da barna fikk helt nylagde englepannekaker servert på bordet.Helt greit å innta et måltid i slike omgivelser. Det meste av møblene i huset er loppemarkedfunn gjort av sjefsengel Celine Thommesen.


Et par av de mange englevingene rundt omkring.
En resepsjon litt utenom det vanlige. Utrolig koselig. Her finnes også en gavebutikk med engleprodukter i alle former og fasonger.Vi hadde et supert opphold, og håper vi får til å ta turen tilbake igjen ved en senere annledning.
Ta en titt på nettsidene deres her.
Klem fra May Britt
8 kommentarer:

 1. Jeg har lest om dette spesielle og flott hotellet i et interiørblad en gang.
  Så gøy du har vært der.
  Ser jo bare helt utrolig ut!!

  SvarSlett
 2. Så mange flotte detaljer!

  Ser ut som et sted hvor man bare vil gå rundt og titte og nyte i det uendelige....drømme

  Smil fra Anita

  SvarSlett
 3. Hei!
  Her er det kjempeflott! jeg har sett en reportasje om stedet i bladet MAMMA, og fikk veldig lyst til å ta turen dit... Kanskje neste sommer...
  Ønsker deg en fin dag!

  SvarSlett
 4. Dit skulle jeg veldig gjerne ha vært. Hadde nok funnet mitt favorittrom jeg også.

  Klem fra Marit

  SvarSlett
 5. Ja den plassen er helt fantastisk. Var der i februar. Alt er skikkelig på stell der!

  Ønsker deg en riktig god sommer -det ligger en award til deg på bloggen min. :) den fortjener du.

  SvarSlett
 6. Hei!

  Så utrolig koselig blogg du har.
  Kjempe gøy med en skikkelig omvisning på Englegaard. Bor i Arendal selv, men har faktisk ikke fått vært der enda. Merker det er på tide at jeg i hvertfall tar en tur for å kikke.

  klem C

  SvarSlett
 7. Heldiggris!
  Her har jeg også drømt om å overnatte. Fikk dessverre ikke med meg gubben fjor..kanskje neste sommer?

  Utrolig flott sted da:)

  Håper d blir jule shopping i NYC på deg i år. Fantastisk by!

  God sommer videre.

  klem

  SvarSlett
 8. Hei,
  Har lest om dette stedet en gang, ser jo helt fantastisk ut å overnatte her! En award til deg ligger på bloggen min!

  Fortsatt god sommer:)

  Klem Marit

  SvarSlett