søndag 26. juli 2009

Hvor ble det av sommeren

Her er det i allefall alt annet enn sommer. Helgen har bestått av regn, regn og enda mere regn.
Derfor må jeg kanskje komme med litt sommerbilder fra hagen, slik at vi ikke glemmer den helt:-)Da jeg dro på jobb i morges var det 8 grader og øs pøsende regn. Skikkelig høst følelse. Skulle ikke tro det var juli nei. Så mens jeg venter på bedre vær ( for det må jo komme) koser jeg meg med masse tente lys og hekletøy. Må vel begynne å produsere litt lapper til teppet nå som høsten banker på døren.

15 kommentarer:

 1. Så flotte bilder! I dag tittet endelig solen frem igjen her i Drøbak - så vi har tilbragt hele dagen utenomhus. Kjempe deilig!
  Får håpe solen kommer nordover igjen også.
  Klem fra Christine

  SvarSlett
 2. Oj! Åtte grader?! Får inderlig håpe sommeren kommer tilbake! Vi reiser til Danmark om en uke, men jeg har liksom ike noe tro på så mye sommervær...
  Nydelige bilder fra hagen!
  Ha ei fin uke! Klem Gry

  SvarSlett
 3. Hehe,
  ja nå sutrer vi visst begge to.. hahaha

  Men man kan virkelig bli oppgitt over at sommeren limrer med sitt fravær..
  Flotte bilder!
  Likte godt det bilde med den røde postkassen på ;o)
  Klem J.

  SvarSlett
 4. Så fine bilder av Sommer Det er jo tragisk at gradestokken ikke viser mer nå i juli måned- jeg synes det er helt greit å klage litt da ;)

  Har selv funnet frem strikketøyet og tatt meg et lite glass rødvin!

  Flott postkasse- har den selv i hvitt!

  Ha en flott kveld videre:)

  SvarSlett
 5. Nydelige bilder!
  I dag har vi faktisk hatt en deilig sommerdag med strålende vær her i traktene:) Deilig!

  Ha en fin kveld:)
  Klem Linda

  SvarSlett
 6. Godt med litt regn, men nå er det nok- så nå kan sommeren komme tilbake;) Trist med Giving og living, skulle dratt dit før..men man kan jo ikke vite alt;) SÅ fint du har det- med nydelige blomster. Vet du hva den heter den som er i hengeampelen? Den var virkelig nydelig;)
  Godt å kunne ta frem litt håndarbeid når været er slik- jeg koser meg også med strikketøyet;)
  Ha en fin mandag;)

  SvarSlett
 7. heihopp!!huff her regner det kuer snart.. jeg tror nesten jeg har gitt opp sommeren.. tenkte så på deg på fredag, når jeg malte under mønet på huset... heldige englefryd tenkte jeg, som har veranda rundt hele huset.. jeg måtte dingle i stilasje jeg..skrekk og gru... hvor lang tid brukte dere på huset? satte blink opp alt? jeg synes det går så utrolig fort at det er neste ikke til å tro... i dette tempo føler jeg jo at vi er inne FØR jul... ( mannen i huset sier mars, men han er VELDIG nøktern da... ) ha en fortsatt deilig kveld... jeg er midt i kakebaking, og pavolakaken eller hva det heter ser veldig bra ut... hurra..

  SvarSlett
 8. Koselige sommerbilder :)
  Ja hvor ble sommeren av? Borte ble den, og jeg begynner å lure på om den kommer igjen med det første?

  SvarSlett
 9. Det norske sommerværet kan ryke og reise....8 grader,er det mulig:-(
  Ser nydelig ut på bildene da iallefall...ha en fin og varm (?) uke,klem

  SvarSlett
 10. det blir nok sol og varmere snart skal du se.
  søt den røde postkassen din.

  SvarSlett
 11. Ikke si at sommeren allerede er over dagen før jeg går ut i ferie, hehehe... håper sola kommer tilbake :-) Hagen deres er kjempeflott forresten!

  PS: så du hvem jeg lærte å pille reker av? Tenker du kjente igjen stilen ja... hehehe :-)

  Stor klem

  SvarSlett
 12. Huff, ja dette været. Nå synes jeg vi trønderne har fått nok grisevær for ei stund ;) Men ifølge yr så er det håp på lørdagen iallefall! Kos deg innendørs enn så lenge!

  SvarSlett
 13. Sukk, jeg savner sommeren...!!

  SvarSlett
 14. Heisan!
  Svinger innom bloggen din for å gi deg en utfordring jeg selv mottok i dag. Skriv 10 gode egenskaper du har. Lag ett innlegg om dette, og send utfordringen videre til noen andre bloggere.

  Denne oppgaven går rundt som ild i tørt gress, og det er en positiv, vanskelig og morsom utfordring! Håper du tar oppgaven, tips meg gjerne når den er utført :D

  Ha en fortsatt fin sommer og lykke til med DIN liste! :D

  - Hilde

  SvarSlett
 15. Sukk, du har det så fint ute.. Alltid en fryd for øyet å se på bildene dine! Huff, har skikkelig høstfølelse jeg også, passer meg dårlg da jeg starter s-o-m-m-e-r-ferien min i morgen, menmen.. Kan jo være sommeren kommer tilbake igjen?: ) Filmen Hangover anbefaler jeg deg virkelig å se, hysterisk morsom:D Nyt mandagskvelden, klem til deg

  SvarSlett