torsdag 16. juni 2011

Riviera Maison åpning i Trondheim

Her ser dere anledningen for blogginnlegget fra tidligere i går. Heldige oss fikk være med på åpningen av Riviera Maisom i dag, og da måtte det selvfølgelig champagne til.
De har fått en utrolig flott butikk i vindunderlige lokaler. Masse kjekke folk, masse kjekke varer, sol og champagne. Kan man vel be om mere på en torsdagsmorgen.
Lokalene er jo så morsomme og de har innredet som en leilighet med stue og soverom. En av Trondheims feteste leiligheter:-)
Hadde ikke sagt nei takk til å sove her om natta.

May fikk gjort noen kupp før vi startet på jobb i dag.
Fin fin servering fikk vi også. Mums.
Manuela fra Passion 4 baking hadde disket opp med tidenes flotteste cupcakebord.

Til alle dere som bor i Trondheim, dere må virkelig ta turen innom, det kommer dere ikke til å angre på. Til dere andre kanskje dette kan være en grunn til å ta turen til Trondheim.
Og til slutt, Hilde kjempe hyggelig å treffe deg i " real life" i dag. Gleder meg til å ta huset i nærmere øyesyn etterhvert. ( beklager litt dårlig bildekvalitet, måtte bruke mobilkamera. Nytt kamera er på vei)

Klem fra May Britt

3 kommentarer:

 1. ÅÅÅÅÅ så søt du er da May Britt! Nevner meg i hovedinnlegget ditt! Det var søtt av deg! Setter stoor pris på det! Ja utrolig fin morgen må jeg si og det var super fint å treffe deg også! Skravla gikk som om vi hadde kjent hverandre leeenge...morsomt! Kommer innom deg i butikken en dag....:-):-) Klart du skal få komme på visitt til meg, og du er hjertelig velkommen til både før og etter innflytting:-) Ta med jentene dine også, så blir tuppa mi glad vettu:-)Vi sees/blogges! Tjohei! ps...guuud for noen nyyydelige cupcakes! mmmmmmm....var mett til langt utpå dag jeg...hihi... Klem

  SvarSlett
 2. Så flott butikk- ligger den i sentrum? Vi skal innom Trondheim neste uke- da må jeg garantert ta en titt innom hvis den er i sentrum. Champagne til frokost var jammen ikke verst;)

  SvarSlett
 3. herlig, dit vil jeg :) heldig du er som faar nyte aa være sammen med verdens beste May Renate! :) Gleder meg til aa besøke RM ved neste Trondheimsbesøk! Titter nok innom dere ogsaa :) alltid like koselig!

  Gleder meg til aa se mer av Villa Markussen!!! tror det blir superkult :)

  klem/lisa

  SvarSlett