mandag 20. juni 2011

Hvis du har litt penger til overs

Så kan du jo vurdere om dette huset kan være noe for deg:-) Til salgs i Trondheim nå for 25 mill.
En liten smule mere en hva min lommebok tillater, hihi. Men moro å se for å få inspirasjon.
Alle bildene er fra finn.no. Og det som jeg synes er morsomt med dette huset er jo at det er tegnet av arkitekten som tegner huset mitt:-)

4 kommentarer:

 1. SÅ gøy at det er samme arkitekt, har nok ikke nok pæng til dette nei;) Skal helt sikkert innom søstrene grene, går alltid innom hvis jeg hat tid og mulighet til det..skal kikke etter deg da;)

  SvarSlett
 2. Ja dette huset har jeg klikket meg innom på Finn også.. er jo på utkikk etter hus.. Men kan vel si at pengboka mi ikke er stor nok heller..
  Men lekkert var det:) men kjenner at mine gener for vindusvask roper : heldigvis er det ikke jeg som skal vaske...

  SvarSlett
 3. stilig at det er samme arkitekt, gleder meg til å se huset deres og ikke minst når det er ferdig med hva du klarer å trylle frem inni

  SvarSlett
 4. Hehe....ja denne finn annonsen har jeg også systematisk gått igjennom alle de 66 bildene som er lagt ut...hoho for et hus, men får takke meg til mine 300m2 som jeg skal vaske og holde...Det får bli nok! Utrolig artig at det er den samme arkitekten:-) Blir artig å se framover ja May Britt! Titter innom deg en dag i butikken...må nedover til husfliden å levere inn bunad...ja du kan jo tenke deg hvilken vei den skal justeres på...sukk...jaja...ikke gjort noe siden konfirmasjonen, så får vel si meg fornøyd med det...Ha en fin kveld! Klem fra meg:-)

  SvarSlett