tirsdag 13. oktober 2009

Her kommer butikken

Jeg har i det siste fått masse hyggelige kommentarer rundt oppstarten av butikken min. Kjempe hyggelig å høre at så mange ønsker seg Søstrene Grene til Trondheim. Og jeg ser veldig frem til å få møtt mange av dere som har sagt dere skal ta en tur innom. Blir koselig å møte noen av bloggerne i virkeligheten også.
Mange har lurt på hvor det er vi skal åpne. Og her er det..... Olav Trygvasons gt 14. I Matheson gården. Ærverdige og flotte lokaler, som kommer til å passe butikken perfekt!

Som dere ser av bildene ligger det i dag reisevaksiner, en undertøysbutikk og Norli i lokalene. Alle disse flytter og vi tar over fra 1 Februar 2010. Jeg gleder meg veldig.
Bildene er tatt for en stund siden, så der har jeg desverre ikke fått med den nye flotte Agape butikken som er åpnet i 2 etg. I samme gate åpner i disse dager også flere interiørbutikker, Emma House og Ting. Peak Performance åpnet for en liten stund siden, så dette kommer til å bli en knall bra gate. Vel verdt å besøke:-)
Klem fra May Britt


15 kommentarer:

 1. Så gøy! Vi bor jo i Bergen, men min mann er fra Trondheim, så vi er ofte der på besøk! Kommer gjerne en tur innom når det står klart :)

  SvarSlett
 2. Dette kommer til å bli så bra May Britt. Må jo være en av de peneste bygningene vi har i byen vår. Gleder meg til vi sees i mrg, krysser fingrene for noen kupp:))

  SvarSlett
 3. Det der må jo være knall-plassering i Tr.Heim?
  kjempegøy å følge med på dette
  -gleder meg på dine vegne:-)
  Tusen takk for hyggelig besøk hos meg,
  ble veldig glad!
  Vi holder på å flytte til nytt hus om dagen,
  så tiden går ikke tregt, he he!
  Ha en fin uke, så snakkes vi:-)
  Klem,Hege.

  SvarSlett
 4. Så spennende! Virker som en fin mix i den gaten, det er viktig!
  Lykke til videre...
  Klem J.

  SvarSlett
 5. Så fine lokaler. Må være veldig spennende og være med og starte en butikk.
  Er sikker på den blir en stor suksess.

  Klem

  SvarSlett
 6. sååå gøy daaa:) og sååå flotte lokaler da!!!

  SvarSlett
 7. Dette kommer nok til å bli Knallbra!og så gøy og spennende det må være å få begynne på et så flott sted,klem

  SvarSlett
 8. Lokala såg kjempefine ut! Min kjære og eg skal flytte til Trondheim til sommaren, så då kjem eg og innom! Gler meg:)
  Ha ein herleg kveld!
  Klem Anne:)

  SvarSlett
 9. OI - dette blir bra! Gratulerer så mye med fantastiske lokaler:) Jeg har virkelig savnet Søstrene Grene her i byen. I sommer hamstret jeg lerrett og rammer og drasset med meg opp hit fra Porsgrunn. De er så bra, og billige! SUPERT!

  SvarSlett
 10. Ah, der ja, så digg, gleeeder meg! :D

  SvarSlett
 11. heihopp!! gjett om det er deilig ja!! jeg skulle så ønske jeg kunne sett trappen din litt bedre.. jeg har enda ikke bestemt meg, det er så vannskelig.. har du den i midten av huset? hm.. den ser iallefall superlekker ut..

  gurimeg så flotte lokaler du får.. jeg stikker innom når jeg er i trondheim.. deilig helg til deg og dine som sitter i et ferdig minde hus.. åh.. så heldig!!!

  SvarSlett
 12. Så spennende!! Og den butikken har masse fint!!
  Hadde vært kjekt med en slik i Bergen å!!;)

  Masse lykke til:)
  Klem

  SvarSlett
 13. Åj så spennende. Hvis jeg noengang kommer til Trondheim skal jeg komme innom butikken din. Søstrene Grene er jo kjempekjekt. Vi har en her i Stavanger også. Elsker den. :)

  SvarSlett
 14. Så spennende da! Har hørt så mye om den butikken, så det blir bra! Håper bare det går an å komme seg inn i butikken på hjul....
  Hilsen Jane

  SvarSlett