fredag 16. oktober 2009

Bygge hus

Villa Welhaven fra Norhus
Prosessen med å planlegge og bygge hus er veldig krevende og slitsom, men også kjempe moro. Å være med på alt helt fra starten er veldig deilig. Og å flytte inn i et hus som man har lagt så mye av seg selv i, er en fantastisk følelse. Da er alt slitet vell verdt det faktisk.

I tiden før vi bygde vårt hus brukte vi MYE tid på hus og planlegge. Så i lang tid etterpå har jeg helt sluttet å se på hus, løsninger og plantegninger, selv om jeg egentlig synes det er ganske kjekt.

I kveld har jeg sittet å bladd litt i det nye Rom 123 og da var det et hus som vekte min interesse.

Huset ser dere på bildet og er fra Norhus. Faktisk har det en romløsning ganske lik vår. Jeg har nok kommet dit at jeg igjen er klar for å drømme litt i husjungelen;-) Det er jo lov å drømme!!

Her er hva husprodusenten selv sier om huset:
Lukker du øynene og lytter, hører du et herskapelig og historisk sus over villaen. Den har alt en villaeier kan begjære. Et empirisk utseende, sjenerøse rom og elegante vinduer som gir lys i livets hverdager. En inderlig vakker og majestetisk villa hvor drømmer gjenoppstår og blir til virkelighet. Og byggverket blir kronet med en flott hagestue - da mangler intet.

Håper alle får en flott helg.
Jeg gleder meg til loppisutflukt med denne damen i morgen. Så får vi krysse fingre for noen kupp!

2 kommentarer:

 1. Et nydelig hus!!

  Ååå, så spennende med Søstrene Grene i Trondheim og for noen lokaler! Må snart vurdere en Trondheims tur.

  nattaklem fra maia

  SvarSlett
 2. For eit draumehus! Det skulle eg hatt;)
  Kos deg masse på loppis!
  Klem Anne:)

  SvarSlett