mandag 19. oktober 2009

Deilig søndag

Etter lang tid med skikkelig dårlig vær i Trøndelag har vi de siste dagene endelig fått litt flott høstvær. Og med oppholds og greie temperaturer er jo høsten flott for lange turer. I går gjorde vi en liten vri på turen, og istede for tur i skogen, ble det tur langs nidelva og til parken.
Planen var å ta lunchen på en kafe i midtbyen, men underveis på turen møtte vi så mye morsomt å gjøre. Så den lunchen ble til en middag og i godt selskap ble det i grunnen dessert til kvelds:-) så da vi kom hjem fra turen var det bare for de små å finne sengen!

Slike dager er jo bare så deilige, og nå er vi super klare for en travel uke, med energilagrene full ladet!!
Håper dere andre også har husket å fylle på med energi i helga, og at dette blir en topp uke!!!På lørdag tippet bloggen over 30 000 besøk, og det må jo feires. Følg med så kommer en liten give away om ikke lenge, må bare finne en perfekt premie først:-)6 kommentarer:

 1. Heihei!
  Så flotte bilder og barn :-D

  Håper dere får en flott uke!
  Klem fra Jorid

  SvarSlett
 2. Ønsker deg en flott mandag :o)

  Klem J.

  SvarSlett
 3. Å, det så koseleg ut! Skjønne born:)
  Ha ein flott mandag!
  Klem:)

  SvarSlett
 4. Se på de søte snuppene dine da, så søte! Endelig litt finvær på oss også ja, det fortjener vi etter den Septemberen vi hadde.

  Ha en kjempefin dag :)

  SvarSlett
 5. Både så og hørtes ut som en flott tur! Så herlig når dager får litt andre vendinger enn ventet, ihvertfall så lenge de er positive:) Ha en fin dag!

  SvarSlett
 6. Hei der og takk for sist ;)

  Nå har jeg bladd meg nedover i bloggen her og ser d uskal starte butikken i bygningen jeg jobba som dekoratør i 12 år jo!!! Hihi så gøy;)
  hadde atelie ved siden av tårnrommet og masse vinduer å dekorere....

  ha en fin høst uke videre i det flotte trønderværet!

  Containergirl

  SvarSlett