søndag 14. juni 2009

Snart ferie

Her er det hektiske dager med oppkjøring til ferie, men om ikke mange dager ligger vi og dupper i disse bassengene. Som jeg gleder meg. Blir ekstra deilig når det er veldig mye å gjøre før ferien endelig er i gang.
Hotellet ligger like utenfor feriebyen Side i Tyrkia, og for første gang i historien skal vi faktisk tilbake til et hotell vi har vært tidligere. Ikke fordi vi ikke har likt de stedene vi har bodd på, men fordi vi synes at det er så mye man skulle opplevd og sett, så da må man prøve litt forskjellig.


Men nå skal vi altså tilbake igjen. Og vi gleder oss veldig.
All inklusive så vi trenger jammen ikke gjøre mye. Bare kjenne etter når vi er sulten nesten. Stedet er et paradis for barna, og det er nok hovedgrunnen til at vi nå skal tilbake. Har barna det fint, har vi det fint:-)


Se mere om hotellet her om du har lyst.
I tillegg har bloggen min for noen dager siden passert 10 000 besøkende. Jeg er helt overveldet. På bare tre måneder har så mange av dere vært innom. Det er så moro at folk liker det jeg viser. Og det inspirerer meg til å blogge videre!
Så om noen dager, før vi drar av gårde på ferie, tenkte jeg at det hadde vært moro med en liten konkurranse. Følg med!!!
Klem fra May Britt

15 kommentarer:

 1. Hei.Dette ser deilig ut.Har bodd på all inclusive tre ganger og det er veldig behagelig.Ønsker dere en fin ferie.

  SvarSlett
 2. Ferieparadis uten tvil...!!
  Der kunne jeg godt likt meg;)
  Klem fra Maja

  SvarSlett
 3. Åhhh for et sted, er ikke helt sikker på om jeg synest synd på deg selv om ikke solen skinner hos deg nå, når dere skal til et slikt sted...må jo være en drømm...du får holde ut noen dager til....er noen uker til det er ferie på meg, men som jeg gleder meg, skal bli herlig!

  SvarSlett
 4. Dette så herlig ut!!!
  Og gratulerer med 10000 besøkende!

  Klem J.

  SvarSlett
 5. Hei.
  God tur til dere også. Første gangen der for oss. Men foreldrene mine var der i fjor, og det er de som har anbefalt det for oss. Høres ut som et skkkelig avslappingssted.
  KOs dere masse. Og når dere kommer hjem er det nok vår tur ja :O)

  SvarSlett
 6. Heldige deg som skal til Tyrkia!
  Jeg har vært i Side 4 ganger og vi kommer nok til å dra dit flere ganger.
  Ha en super ferie!
  Grattis med så mange besøkende!

  Klem Linda

  SvarSlett
 7. Å, så flott et sted!!! en venninne av meg har vært der og anbefalte det, kjente igjen skliene og bassengområdet. Kos dere masse og gratulerer med 10.000,-vel fortjent!!

  Klem, M som ikke har rukket utfordringen fra deg ennå..Beklager. Klem

  SvarSlett
 8. Hadde ikke hatt noe problem å tilbringe dagene der nei....sukk!!!

  Kos dere masse,masse på tur!!
  Klem G-C

  SvarSlett
 9. Åååå, så ut som et herlig sted! Godt å drømme litt!

  SvarSlett
 10. Så morsomt! Dette hotellet ferierte vi på i fjor sommer. Var der faktisk for akkurat ett år siden. :) Håper dere får en herlig ferie der!

  SvarSlett
 11. oj oj oj... her snakker vi fulkommen ferie for barn og voksne ja.. kos dere,... tar gjerne referat her... Vi har gjort motsatt vi da... stue, kjøkken, vaskerom og et soverom oppe + bad.. innenfor den runde veranda har vi spisestue, og vi har heist opp taket til nesten 4 meter der.. tror det blir fint.. vi har derfor ikke noe loft... alle soverom blir nede og et bad... og en kjempestor hall.. hadde vært moro å sett tegningene dine, men for guds skyld ikke før alt er ferdig hos meg... nå orker husbonden ikke flere endringer... ha en deilig uke du også!!

  SvarSlett
 12. Å, så herlig! Det så helt fantastisk ut!!! Kos dere masse!

  Klem Anette:)

  SvarSlett
 13. Hei igjen!
  Det ser ut som dere kommer til å få en HERLIG ferie! Jeg ble kjempeglad for kommentaren din på bloggen min Sweeter Homes. Koselig at noen liker det man gjør. (Jeg er så ny at hver lille kommentar utløser et lite gledeshyl...)
  Har lagt ut en konkurranse idag som kanskje du vil ta en titt på: Gaveabonnement på House Beautiful. (Det skulle passe bra til noen som liker Amerikansk stil!)

  Ha en superfin dag og en deilig solfylt uke.

  SvarSlett
 14. Hit reiser vi også,men ikke før på søndag vi da ;) Gleder oss kjempemasse til kos og avslapping alle sammen :O)

  SvarSlett
 15. Deilig deilig - dere må kose dere masse! :-D

  SvarSlett