torsdag 11. juni 2009

Home & Cottage

Nå er Home & Cottage åpnet også i Bogstadveien i Oslo. Butikk nr 2 i Oslo altså, så nå MÅ det vel snart komme en butikk til Trondheim også vel. Jeg har såååå lyst på en sånn butikk i nærheten. De har mange flotte leverandører, og i den siste katalogen deres er det jammen mye jeg ønsker meg:-) For dere som enda ikke har tittet innom sidene deres. Gjør det her
Disse bokstavene og den sjenken hadde jeg ikke sagt nei takk til!

Nå har jo også Home & Cottage vist at de leser blogger. Så da får vi kanskje ønsket oppfylt etterhvert;-) Det er lov å håpe.
Klem fra May Britt


11 kommentarer:

 1. jeg håper det kommer en i stavanger:)

  SvarSlett
 2. Jeg er så (!) enig!
  De MÅ komme til Tr.heim
  Vi får sette i gang med underskriftkampanje ;-)

  Klem

  SvarSlett
 3. Og jeg vil gjerne ha en i Kristiansand ...
  Hører dere ?? hehe

  Ha en fin dag

  Klem,Kari

  SvarSlett
 4. Skjønner ikke helt hva dere skriker etter - Home & Cottage er et oppskrytt varehus, men dog med fine ting som du ellers finner i de mye hyggeligere småbutikkene !
  Katalogene er flotte, men butikkene ser ikke slik ut. Og vareutvalget er det så som så med.
  Nei, takke meg til de små, hyggelige med både sjarm og egenart, og ikke minst SERVICE og smil ! Hilsen en som ikke er særlig overbevist.

  SvarSlett
 5. Mye fint og flotte bilder, men vi som driver litt smått får nok desverre konkuranse, kan ikke oppere med de samme prisene, men vi får stå på. Ha en nydelig dag. Kristin

  SvarSlett
 6. Ja, den butikken er jammen en inspirasjonskilde! Jeg digger å bare ta noen runder der inne. Se. Ta inn alle gode inntrykk. Få idèer og kanskje kjøpe litt... !! Hihi...

  Ha en fin dag og håper du får ønsket ditt oppfyllt!
  Klem fra Liv

  SvarSlett
 7. -Og jeg har vært der:-) Dårlig gjort, ja:-)

  Ha en super dag!

  Klem, Marianne

  SvarSlett
 8. Ja, jeg slenger meg på! Ja takk til Home&Cottage i Trondheimsområdet! :) Jeg har aldri vært på noen av butikkene men ut fra bildene å dømme ser det riktig lovende ut! Ønsker deg en fantastisk fin torsdag :)

  SvarSlett
 9. Så flott blogg du har! Og hus, og lekestue, sukk!! Kjempeinspirerende å se for oss som skal i gang med bygging!:)

  SvarSlett
 10. Home & cottage er ett uspekulert konsept som har målsetting å ta markede fra alle landets små chabby chic butikker.desverre er det det ikke idealister som ønsker å skape sin interiørdrøm men derimot ett kynisk jakt etter penger.Produkene gjevt over er av en simpel kvalitet.Bruk heller pengene hos din lokale lille interiørbutikk !

  SvarSlett
 11. Fin blogg! Spennende med butikk da! jeg driver selv en interiør/klesbutikk i Ålesund! Mye jobb, men uuuutrolig gøy!!!! Lykke til! Følger deg!

  klm camilla

  SvarSlett