onsdag 18. november 2009

Lunch

I en hektisk hverdag er det lett å bort prioritere ting man ikke MÅ få gjort. Det dumme med at man gjør det, er jo at man ofte prioriterer bort ting som man liker, ting man har lyst til og ikke minst ting som gir en energi. For at man skal klare å holde et høyt tempo (som jo krever mye energi) tror jeg nok derfor man må bli litt flinkere til å ta seg tid til slike ting.
En slik ting for meg er lunch med gode venner. God mat, gode samtaler og masse latter gir meg det energipåfyllet jeg trenger for å trives i en hektisk hverdag.

Innimellom har jeg det med å glemme hvor viktig dette er for meg. Og da er det kjekt å ha gode venner som tilbyr seg å komme på besøk, med mat, slik at det skal passe inn i timeplanen for meg. Og JA jeg skrev med mat, her fikk jeg servert alt på sølvfat:-) Tenk så kjekt at man har venner som vet hva som er viktig for en......


Og ikke bare hadde de med mat, noen søte gaver ble det også. Som denne søte servietten med monogrammet mitt på. Nå har fire kreative hjerner fått god påfyll med prat, latter og planlegging. Og nå begynner det meste å falle på plass til julemessa som nærmer seg med stormskritt. Håper å se mange av dere der, og takker for all den positive responsen vi har fått. Vi gleder oss veldig til å skape deilig julestemning med masse flotte produkter. Og til dere som har spurt om det, jeg selger ut hele Perfect Home demo kolleksjonen min til nedsatte priser, så da er det først til mølla:-)
Håper alle får en deilig dag. Jeg skal i allefall nyte den, det er jo tross alt hverdagene det er flest av så vi må være flinke til å kose oss med de også!!

13 kommentarer:

 1. Så herlig innlegg! :-) Snille venner er gull verdt!

  Ha en fin dag!
  Klem J

  SvarSlett
 2. Når du blogger fra mobilen så skriver du innleggstittelen i tittelen i meldingen. Iallefall, test det ut. Bruker du MMS, e-post eller blogspot på sony ericsson ?
  Når jeg blogget med mail eller mms så skrev jeg tittelen, og da ble det også tittel på innlegget! Test det ut, og gi meg en pip om det funket!

  Nei, nå er det sannelig ikke mange ukene igjen! Gått så fantastisk fort dette... Trodde det å gå gravid skulle ta en evighet!
  Klem J

  SvarSlett
 3. Så nydelige bilder, håper du hadde en koselig stund..ha en fin dag videre..:-)

  SvarSlett
 4. Å, det såg og høyrtes koseleg ut! Så herlege vener du har.
  Masse lukke til med julemesse!
  Klem Anne:)

  SvarSlett
 5. Så gode og snille venner du har ❤
  Klemmer

  SvarSlett
 6. Så heldig du er som har slike gode venner:-)
  Nydelig serviett!
  Ha en fin kveld, klem Hege.

  SvarSlett
 7. Heisann.
  For noen nydelige bilder!
  Viktig å ta seg tid til slike ting:)
  Godt med gode venner da!

  Ha en fin dag:)
  Klem Linda

  SvarSlett
 8. Godt å ha gode venner.
  Og så flott serviett da! Du er heldig!

  Christine

  SvarSlett
 9. Så utrolig søte servietter. :) Lunsj er alltid kjempekoselig. Det kjekkeste jeg vet når jeg er ute og reiser for eksempel, er lunsj og middag. :)

  SvarSlett
 10. Å, så koselig! Godt med gode venner. :) Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 11. Hallo der!

  Ja, gjett om jeg gleder meg til julemessa. Er såå spent altså. Gleder meg til å få et ansikt på deg også. Har så smått begynt med julegavene, men føler på meg at jeg finner mye fint på julemessa.

  Ha en flott uke så sees vi plutselig :)

  Beate på Bratsberg

  SvarSlett
 12. Yummi :-D Veldig koselig blogg du har MB!

  SvarSlett