onsdag 25. november 2009

Kaffe eller te?

I går hadde jeg kjempe hyggelige te gjester hos meg. Og da kom jeg på at jeg kunne vise frem serviset som jeg er så glad i med det samme:-)
Tekanna er svigermor sin, og er bare hos meg på lån. Jeg synes den er så flott, og håper låneperioden kan bli laaaang:-) hun har jo så mange kanner hun. Den har opprinnelig vært min manns besteforeldre sin, nå har altså svigermor arvet den, og om jeg får velge blir den en gjerne en dag vår:-)
Foreløpig tas den godt vare på i låneperioden i allefall.

Serviset kommer fra Perfect Home og heter Herregård. Jeg har det kun som kaffeservise, men det finnes også som middagsservise. Klassisk og tidløst synes jeg.


En av gårdagen te gjester er koselige Monika, som er den alle første ansatte hos Søstrene Grene i Trondheim. En super dame, som jeg storgleder meg til å begynne å jobbe med.Ellers byr dagene på julemessefix. Dette lover vi blir en julemesse helt utenom det vanlige. Her blir ingen nisser, men mange produkter som kan bli julegaven helt utenom det vanlige.
Svibler har kommet i hus her, og dufter helt fantastisk. Dette er virkelig julestemning for min del.
Høsten har gått så fort i år, at jeg ikke kan skjønne at vi allerede har første søndag i advent på søndag. Men det er vel på tide å finne frem litt pynt, og det er jo like moro hvert år for en juleentusiast som meg.
7 kommentarer:

 1. Flott servise :)
  Tusen takk for gaven! Likte den veldig godt :)

  Ha en fin dag! Karina

  SvarSlett
 2. Nyydelig servise, skjønner godt at du er glad i det!
  Lykke til med julemessen:-)
  Klem,Hege.

  SvarSlett
 3. Lekkert service ja;-)
  Og svibler på denne tiden er helt himmelsk...
  skikkelig deilig førjulsduft til å bli i julestemning av!
  Ha en fin dag!!

  SvarSlett
 4. Perfect Home, er det de som har sånn homeparties? Jeg var på et slikt en gang. De hadde så mange fiiiiine ting. Måtte sitte på hendene for å ikke krysse av for mange steder på bestillingslista, men endte til slutt opp med en vase og en te-boks. :)

  SvarSlett
 5. Utrolig flott service! Artig å servere når man kan traktere i slike flotte kopper!
  ha en super dag og klem;)

  SvarSlett
 6. Hei, høres ut som en hyggelig dag med et flott service!!! Lykke til, gleder emg til å se butikken i live en dag!

  SvarSlett
 7. Det var ett lekket servise. Helt enig ang tekannen, den var nydelig og passet jo helt perfekt til resten av serviset♥
  HA en fin torsdag, og lykke til å julemessa, hadde det vært en helg til så skulle jeg tatt meg en liten tur (er i Trondheim den helga)
  Klem♥

  SvarSlett