mandag 27. april 2009

Loppisting og gave

Lørdagens loppemarked førte med seg litt små saker. Denne mugga synes jeg var så søt, var egentlig en del av ett sukker og fløte sett, men sukkerskåla hadde knust lokk, derfor ville jeg ikke ha den. Betalte 20 kr for fløtemugga.
Denne lampefoten er kanskje ikke særlig flott nå, men etter en liten makeover har jeg tro på at den kan bli søt. Denne og en hvit skjerm fikk jeg faktisk gratis siden vi handlet en del:-)

En glassflaske, fin til høstens safting 5 kr. En glasskrukke med skrift 5 kr. Og en søt liten glassflaske, som blir søt til små blomsterbuketter fra barnehender 5 kr.Et treskap, kjekt fordi det ikke var særlig dypt. Skal males ( rosa tenker jeg), og flytte inn i lekestua. Betalte 30 kr. Krakken skal trekkes om og males, 50 kr. Og en kjekk knaggrekke 10 kr. Alt kan vel bli bra med litt maling:-)
Ble med noen barnebøker og barnespill også. Barna hadde med egen lommebok, og det var stooooor stas, for de fikk jo så mye for pengene. Kjekt å lære barna at gjennbruk er en fin ting synes jeg.
For en liten stund tilbake var jeg så heldig å vinne en konkurranse inne hos søte Malin. Jeg som aldri vinner noe !! Her kan du se hennes flotte blogg. Tusen takk for kjempe flott gave Malin, utrolig søt.Premien var en sandkakeform med nostalgisk bilde, en søtpose til feks lys, to lys med nostalgiske ark og en søt rose.Her har de fått plass på et sølvbrett. Passer kjempe godt.
Klem fra May Britt

17 kommentarer:

 1. Så mye fint du fant på loppemarked. En liten make over er noen ganger alt noe trenger for å bli ordentlig fint:) Håper du får en fin uke!

  SvarSlett
 2. Mange skatter du fikk tak i altså!! Likte det lille skapet kjempe godt - det vil nok bli veldig fint i lekehuset!

  Er helt enig med deg i at det er kjekt å lære barna gjenbruk. Eldste jenta mi var med meg på loppemarked og var så glad da hun fant Diddle-ting (som er det helt store på skolen), myyye billigere enn i butikken!

  Klem M

  SvarSlett
 3. Så mye fint!!!
  Jeg er impnert over alt dere finner på loppemarkeder!
  Likte spesielt godt muggen!
  Klem J.

  SvarSlett
 4. Gratulerer med premie! Så fine ting du fikk.
  Mange kupp du har fått fra loppis også.. håper du viser frem litt av det etter makeover'en! Syns det er så morro å se hvor fine ting egentlig blir bare med et nytt trekk, ny farge eller bare i rette miljø!

  SvarSlett
 5. ehh.. hvor har dere forresten fått tak i dukkestuen.. Den hadde matchet huset vårt nemlig!

  SvarSlett
 6. Så mye bra du fant! Gleder meg til å se resultatet, om du deler det på bloggen, etterhvert.
  - Christine

  SvarSlett
 7. Kjempefine ting du hadde funnet på loppemarked! Og til en veldig god pris også, det er ikke bare bare i disse tider. :) Blir sikkert flott med litt maling!

  Takk for koselig hilsen på bloggen min. Er helt ny i bloggeland, så jeg blir jo rent lykkelig når noen legger igjen en hilsen. :) God kveld!

  SvarSlett
 8. Så mye fint!!

  Er så gøy med loppemarked, har fortsatt ikke kommet meg på et eneste et denne våren, arghh..

  Så heldig du var som vant konkurransen hos Malin, kjempefin gave!

  Ha en finfin kveld,

  Klem: )

  SvarSlett
 9. Hei!! Sjekk ut bloggen min.. det ligger en utfordring til deg... Anine har sendt den til meg.. og du får den nå.. Lykke til.. og ikke glem å send den videre, og referer til meg...
  Tomine

  SvarSlett
 10. Gratulerer med gevinsten,nydelige ting du har fått. Mye fint fant du også på loppemarked.

  SvarSlett
 11. Så gøy - INGENTING er bedre enn et loppemarked som start på helgen. Her har du mange fine ting du kan fikse litt på og få noe ut av.

  SvarSlett
 12. Så mye fint!
  Likte spesielt godt mugga (har helt mugge-dilla)
  Helt enig i at ungene har godt av å lære gjenbruksverdi...
  På skolen ungene våre går, har de oppfordret til å la 17.mai-gevinstene, som vi leverer være
  gjenbruksting!
  Det synes jeg var ett flott tiltak! spennende å se hvordan det blir motatt...
  Ha en flott dag!

  SvarSlett
 13. Vilka fina fynd du gjorde! Du har helt rätt i att saker som inte ser särskilt lockande ut kan bli hur fina som helst med lite (vit) målarfärg.

  Jag försöker också lära mina barn att tänka på återanvändning. Vi skickar deras leksaker och urväxta kläder till andra barn, antingen via loppis, Tradera eller liknande eller genom att ge bort dem till vänner som behöver. Storasyster har verkligen fått in det tankesättet i sig nu och jag är väldigt stolt över det!

  Ha en skön dag!
  Kram Zun

  Just det, om du skulle åka till Oslo kan du väl lämna en liten rapport om inredningsbutiken jag bloggade om ;-)

  SvarSlett
 14. Fine loppeting:) Fløtemuggen var utrolig søt rett og slett. Og jeg tror den krakken kan bli kjempekul.. Lykke til med oppussingen..:)

  SvarSlett
 15. koselig blogg du har May Britt :)
  ALltid like artig å finne loppeting, de kan være utrolig stygge når en kjøper de.. men, straks de får noen strøk maling blir de helt herlige :) lykke til med malinga, dukkestua til jentene dine var bare nydelig!

  SvarSlett
 16. Så koselig å finne en Buviking innpå her :) kan ikke huske å ha sett deg heller.. Ja, jeg var på loppemarkedet i skaunhallen ja :) fant ikke så mye egentlig.. Skulle ønske det var flere loppemarked rundt omkring :) fått helt dilla på å pusse opp gammle skatter.. Skapet ditt ble vakkert! Det har du grunn til å være stolt av :)
  Vi bor forresten på Gammelgården :)
  klem/Lisa

  SvarSlett