søndag 26. april 2009

Award

Jeg har nok en gang vært så heldig å award. Og ikke bare fra en, men to faktisk. Tusen takk til Mammas hus og Harmonisk lykke. Sååååå koselig at folk setter pris på bloggen min!!!

Denne teksten følger med awarden:

"Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET - nærhet i rom, tid og forhold.Disse bloggerne er usedvanlige, sjarmerende og søte, og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg.Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse! Gi denne utmerkelsen til seks bloggere, som igjen må velge seg seks nye. "

Jeg velger å ikke gi den videre til seks spesifikke blogger, men ønsker å dele den med alle som er innom meg.

Helgen i Trøndelg har bydd på strålende vær, og gårsdagens jentefest ble helt fantastisk med mye moro. I tillegg var jeg på loppemarked i går, og det ble med noen prosjekter og søte saker hjem. Ta turen innom i morgen om du har lyst til å se de.

Nå skal resten av kvelden tilbringes på sofaen kjenner jeg:-)

Håper vi sees i morgen!

Klem fra May Britt

7 kommentarer:

 1. Ha en fin og avslappende kveld!
  Jeg har vært i konfirmasjon, men nå er det avslapning resten av kvelden!!
  klem til deg.

  SvarSlett
 2. Så koselig med awarder!

  Vel fortjent!

  Ha en fin og avslappende kveld i sofaen! :)

  SvarSlett
 3. Hei! Kjempefin blogg du har! Og for et staselig hus dere har bygd! Vi ska bygge hus i løpet av året vi også, og her var det jo masse inspirasjon å hente. :)

  SvarSlett
 4. gratulerer så masse med award:) Kjekt å vite at bloggen blir satt pris på og dete r jo ikke rart for du har en nydelig blogg:) Jeg elsker å sitte på kveldene og kose meg med å surfe innom blogger å skaffe meg masse inspirasjon og lese om dere som er akkuratt like "galne" etter ineriør som meg selv hihi ønsker deg en nydelig søndagskveld:)

  SvarSlett
 5. Så koselig og gøy at du fikk den!!
  '
  Hilsen Ljo ;O)

  SvarSlett
 6. Grattis med den fine oppmerksomheten!! Den er deg vel unt!!

  Så flott loftsstue du viste i forrige innlegg - de lampene var råkule!!!

  Ha en god ny uke!

  Klem M

  SvarSlett
 7. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett