mandag 16. juli 2012

Trenger hjelp

Tips til den perfekte hvitfarge. Den jeg har startet med er jeg nemlig litt tvilsom til. Ble frårådet chi pga at vinduene er ferdigmalte, og da kan de bli seende litt gule ut. Eller???

7 kommentarer:

 1. Ferdigmalt er i Bomull tror jeg, og ja, den blir gul mot Chi. :(

  SvarSlett
 2. Hei:-) Eg har sjølv malt med chi i heile huset. Likar den kvitfargen kjempegodt (om du går inn på bloggen min kan du sjå bilder), "gir" ikkje frå seg noko anna lys enn kvitt og passar derfor fint til det meste syns no eg. Men...det er nok rett som du skriv. Dørene som kom ferdigmalte i frå fabrikk i kvitt, er gule i forhold til veggane. Men har derimot kjøpt ferdigmalte lister (frå ulike leverandører) og dei er det ikkje så stor forskjell på (men dei har fått eit strøk med maling likevel). Vert spennande å følgje med på kva valet fell på. Lykke til:-)

  SvarSlett
 3. Ja, Chi blir gul opp mot ferdigmalte vinduer. Jeg gikk for letthet og er svært fornøyd;) Lykke til med maling av nytt hus;) Spennende å se bilder på bloggen:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for tips. Har faktisk kjøpt inn letthet i dag, og er i gang med malingen. Og det virker veldig lovende :-)

   Slett
 4. Sier det samme som de over, men går du inn på lady maling sin blogg er det lagt ut mange gode tips om ulike hvitfarge kombinasjoner. Fant desverre ikke linken nå. Lykke til.

  Veronica

  SvarSlett
 5. Letthet eller hvitantikk er veldig fine farger til ferdigmalte lister.

  Men ferdigmalte lister føler jeg blir fort mørkere med tider og trenger nok et strøk hvitmaling etter 3-4 år.

  SvarSlett
 6. Tudor er råfin! den blir ikke gul.

  SvarSlett