fredag 30. september 2011

Arkitekt?


Denne uka har bare rast avgårde. Og nå er det freeeeeedag. Jeg elsker fredager, beste dagen i uka. Her er det mye på tapeten for tiden. Tomta er ferdig gravd, jipppi!!! Og forhåpentligvis påbegynnes grunnmuren til uka. Jeg er litt "nazi" når det gjelder tidsskjema synes håndtverkerne, hihi. Men skal det skje noe må man jo passe på ;-)
Skal du bygge hus? Eller kanskje hytte? eller bygge på ? eller.... ja du skjønner hva jeg mener. Over ser du kontaktinfo til arkitekten jeg bruker. Er super fornøyd og kommer hjem fra hvert møte boblende av inspirasjon. For makan til kreativt menneske skal man lete lenge etter.
Tusen takk for alle søte kommentarer og mailer. Jeg setter stor pris på hver og en. Også skal jeg ta meg i nakken og bli flinkere til å legge igjen kommentarer jeg også. Er jo innom, men....

5 kommentarer:

 1. Så fin blogg, legger meg til som følger!

  Hilsen Maratonjenta i nabofylket:-)

  SvarSlett
 2. Så morsomt med et nytt og annerledes byggeprosjekt da. Fulgte litt med den forrige runden din;). Vi skal også bygge hus, og graver og støpefolk kommer i uke 41 hos oss. Gledes stort;).

  Regner med du legger ut litt bilder fra dette byggeprosjektet også? Er litt hekta på byggeprosjekter for tiden;)

  God helg fra Marilinn

  SvarSlett
 3. Hei du!
  Spennende med nytt hus da! Men, jeg lurer på... Hvorfor skal dere flytte? Synes huset du har i dag er fantastisk, men det nye blir jo også bare helt konge!

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 4. Hei du!
  Spennende med husprosjekt da, men jeg lurer på hvorfor dere skal bygge nytt? Det huset du har i dag er jo helt fantastisk, men det ser ikke så verst ut det nye heller da... Helt konge!

  Ha en fin kveld!

  Klem fra Marit.

  SvarSlett
 5. Hei Marit

  Det er ikke vi, men jeg som bygger nytt.

  SvarSlett