onsdag 10. august 2011

Babysyk

En blir jo rett så babysyk om dagen. Rundt seg ser man stadig flotte babymager ( ja de vises jo litt bedre nå som det er sommer), rundt meg kommer det stadig nye vidundere til verden og heldige meg er så heldig at jeg skal være fadder for en av disse søte små snart. Gode tips til en litt annerledes dåpsgave mottas med takk.
Og jammen skal jeg ikke bli tante også. Jippppi det blir så moro. Gleder meg til å skjemme bort det lille nurket. Tenk at vi er så heldige som får oppleve disse små perfekte skapningene. Ingenting annet kan vel måle seg.
Bildene er fra Drømmefabrikken, en fantastisk fotograf som tar de søteste nyfødt bildene. Ta en titt innom bloggen hennes da vel.

5 kommentarer:

 1. Dåpsgaver kan være sååå vanskelig..
  Vi var nylig i dåp til ei jente, og hun fikk noe som jeg ikke hadde sett før i hvertfall.
  Gå inn å ta en titt på http://pledd.net
  Der har de barnepledd, hvor man kan skrive navn på barnet fødselsdato og dåpsdag osv..
  Synes det var litt stilig!

  SvarSlett
 2. Elsker disse bilde fra Drømmefabrikken...Utrolig nydelige!

  Tips til gave....Jeg var fadder for min niese tidligere i vår, og "lånte" henne en gang foreldrene trengte pass, og fotograferte henne.
  Jeg forstørret bildene og rammet de inn og det ble en del av gaven:) Personlig og minnerikt!

  SvarSlett
 3. Drømmefabrikken har nydelige bilder <3

  Klem
  Christine

  SvarSlett
 4. Vi har hatt dåp for vår lille jente nå for ikke så lenge siden, og vi fikk et slikt pledd som blir nevnt ovenfor, veldig fint! Vi fikk også et "støpesett" til hender og føtter som jeg likte veldig godt (kjøpt på panduro). Nydelige bilder :)

  Ha en fin kveld videre!

  SvarSlett