tirsdag 18. januar 2011

2011

2010 er historie og vi har allerede rukket å ønske 2011 velkommen. Nok en gang tenker vi nytt år, nye muligheter..... I år skal vi bli flink til å gjøre alt vi ikke gjorde i fjor, alt vi ikke orket, alt vi ikke fikk tid til, alt egentlig. Men kommer vi til å få så mye mere tid i år da?
For min del har vel 2010 vært mitt mest hektiske og omveltende år noen sinne. Og selv om det til tider har vært utrolig slitsomt, har det lært meg masse. Man setter ting i litt annet perspektiv. Blir litt flinkere til å prioritere og til å disponere tiden sin. Nå som vi er ferdige med varetelling og butikken har fått masse nye varer opp der alle julevarene var, så er det kanskje på tide å begynne å realisere litt det som hele tiden drev meg fremover før jul.
Litt tidligere hjem fra jobb noen dager, hente barna tidligere og tilbringe litt mere tid med de. Og jammen skal jeg sterkt vurdere litt ferie snart. Varmere strøk frister veldig i denne kulden. Sand mellom tærne virker som balsam for sjelen nå.
Filosofien blir i allefall at man må huske på å ta vare på seg selv også. 2011 skal bli året der jeg skal tenke på dette.

Masse flotte nye varer fra butikken er hos fotografen, hihi. So stay tuned !!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar