fredag 26. november 2010

Hvit jul hos Søstrene Grene

Jammen nærmer vi oss ikke julen igjen gitt. Tiden raser avgårde. Egentlig er det jo en klisjé dette med at tiden før jul går så mye fortere, med det føles virkelig sånn. Og spesielt i år kanskje. For første gang skal jo både butikken, jeg og mine ansatte igjennom et julesalg. Kjempe spennende, hektisk og litt altoppslukende.
Heldig er jeg som har gode ansatte, som står på og jobber hardt for at butikken skal være et spennende sted for kundene våre. Daglig kommer det masse nye varer opp i butikken. Moro for kundene og moro for oss, vi rekker jammen ikke bli lei av varene våre.
Som dere ser av bildene så har vi for tiden masse flott julepynt. Og tradisjonen tro pyntes det nok i år også med stort sett hvitt hos meg. Tradisjoner forandrer seg jo selvfølgelig også fra år til år, og i år kommer det nok til å bli en litt annerledes jul hos meg. Men et julehvitt hjem blir det også i år.

(Alle foto: Marie Godtland)

Vi har utrolig mange flott julekuler i butikken nå. Og kulene henger ikke bare på juletreet hos meg. Tenk litt annerledes og bruk de i dekorasjoner, i bordekkingen, på lysfat, ja det er bare fantasien som setter grenser.

Alle bildene i dette innlegget er tatt av Søstrene Grene Trondheims siste skudd på stammen. Vi gleder oss til å få flotte Marie med i staben. Ta en titt inn i hennes verden her .


Klem fra May Britt

2 kommentarer:

 1. jeg var innom søstrene grene i stavanger forrige helg og ja, masse flotte julekuler ble med hjem og selvfølgelig noen av de søte soppene, både klyper og sopp til å ha stående på bordet

  SvarSlett
 2. Mye lekkert å se her, ja.

  Mine farger for julen er rødt, hvitt og sølv. Det røde MÅ være med.

  Det er mange andre farger som er flotte, men grensen min går ved rosa. Det vil aldri finnes som julepynt her i huset.

  Klem

  SvarSlett