fredag 19. mars 2010

Im back

Der er jeg endelig tilbake. Over en mnd uten blogging er jammen ikke skjedd siden jeg startet å blogge for et år siden. Og skal nok ikke skje igjen med det første:-)
Men jammen har jeg en grunn altså. Siste blogginnlegg ble laget på dagen for åpning av Søstrene Grene i Trondheim. Butikken min er etter mye planlegging endelig på plass. Babyen skal oppdras og det krever jammen MYE tid. Vi har hatt mye mere besøk en jeg noen gang kunne drømme om. Og jeg og mine ansatte går rundt med store smil etter mye positive tilbakemeldinger fra koselige kunder.
Arbeidsdagen går unna i et meget høyt tempo for å prøve å holde butikken oppfylt, og for å bygge utstillinger med nye varer som stadig kommer. Her blir vi utsolgt raskere en vi greier å snu oss. Vi rekker aldri å bli lei av varene våre for å si det sånn.
Det blir lange men meget inspirerende dager. Og heldig er jeg som har ansatt et knippe fantastiske jenter, som står på dagen lang. Jeg kunne ikke vært mere fornøyd. Dette hadde jeg aldri klart uten dem.
På bildene ser du noen av de flotte varene vi har fått inn denne uka. Er ikke disse påske ristekulene super søte. Og til kr12,60 er det jo ikke noe å si på prisen eller.
Et slik fuglehus tror jeg må bli med hjem til meg også da. Om jeg rekker å plukke meg ut før det er tomt da. De har nemlig solgt super godt etter vi plukket de opp i dag. De koster 51,90.

De siste mnd har vært en stor omveltning. Mye jobbing på meg har forandret hverdagen vår totalt. Men fantastisk støtte fra alle rundt meg har gjort det mulig. Familie og venner har stillt opp og uten de hadde jo ikke dette vært mulig. Tusen takk også til denne damen som har tatt de flotte bildene i dette innlegget. Nå fikk jeg ikke lengre si at jeg ikke kunne blogge fordi jeg ikke hadde tid til å ta bilder. Flere bilder er tatt og kommer de neste dagene.

I morgen skal jeg ha min første dag fri på to mnd. Det blir jammen litt rart. Lurer på om jeg klarer å holde meg hele dagen uten å stikke innom butikken en tur da.

Må også benytte sjansen til å takke for alle de hyggelige kommentarene jeg har fått på bloggen i det siste. Nå er jeg tilbake og en runde innom dere skal snart prioriteres.

God helg alle sammen. Jeg er meget snart tilbake:-)

11 kommentarer:

 1. velkommen tilbake.
  godt å høre det går bra i butikken.

  SvarSlett
 2. Velkommen tilbake : ) ser frem til mange flotte bilder og innlegg hos deg : )
  Ha en god helg!

  SvarSlett
 3. Til min lykke fikk jeg tak i et stripete fuglehus i dag, det kommer nok opp på barnerommet i morgen.

  Du smilte bredt i kassen ja :)

  God fridag!

  SvarSlett
 4. Veldig koselig i den butikken din:) Var der for noen dager siden...og kommer igjen:)

  Håper du får en kjempefin fridag

  SvarSlett
 5. Gratulere med opning av butikken☺ Er nok masse arbeid ja, men er sikkert veldig kjekt og!!

  Fuglehusa var kjempesøte!!

  God helg☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 6. Ååååå, det bakerste av de to fuglehusene!! Jeg MÅ ha det!! :-D Hvis du kan sette av et så blir jeg ei lykkelig jente, men skjønner om det ikke blir tid og mulighet for det... tror jeg må komme meg til Trondheim snart igjen ;-) *fnis*

  PS: Håper dere får mulighet til å komme til Island! :o)

  SvarSlett
 7. Så hyggelig å se deg tilbake - vi har stor forståelse for at det er stille her! ;)

  Så flott at butkken går så bra - det er dere vel unt!

  God helg - håper du koser deg på fridagen din!

  Vibeke :)

  SvarSlett
 8. Stooor forståelse for at det har vært en hektisk måned med lite bloggetid ja!
  Men morro at du er tilbake.
  Vært såvidt innom butikken, kommer tilbake snart igjen :)

  SvarSlett
 9. Gleder meg virkelig til å besøke butikken din!

  SvarSlett
 10. Gratulerer med butikkåpning!
  Kan tenke meg det er stort ;)

  De fuglehusene har vi fått tak i hjemme her også .. jentene elsker de og gleder seg til å henge opp i hagen og på dukkestuen......

  SvarSlett