søndag 10. januar 2010

Bli med da vel


Her kan du finne Søstrene Grene Trondheims gruppe på Facebook. Bli medlem du også da vel!! Her legger vi ut litt oppdateringer på veien mot ferdig butikk. Og når vi er oppe å går kan dere følge med litt i hverdagen vår:-)

8 kommentarer:

 1. Medlem:o)
  Blir spennende å følge med mot åpningen.
  Lykke til:o)
  Ha en flott kommende uke!!!

  SvarSlett
 2. Håper det blir en slik buttikk i Kristiansand også etterhvert! Lykke til med åpnoingen! Spennede blogg og et utrolig flott hus du har! Her m¨å jeg bare FØLGE!
  God uke!
  Klem Kari

  SvarSlett
 3. Glæde mæ te åpning!!
  Klæm Linda

  SvarSlett
 4. Spennende dette her da. Elsker Søstrene Grenes butikkene... Spesielt den i København.. Håper jammen meg vi får en her jeg bor også. Den nærmeste er på Sandvika Storsenter da, men det tar likevel en knapp halvtime å komme seg dit...*Sukk*.

  Kanskje du skal få i gang Søstrene grenes nettbutikk også;)

  Lykke til med åpningen iallefall:-)

  SvarSlett
 5. Godt Nyttår til deg! For en flott side!! Du er kjempe flink May Britt! Hmm, at jeg ikke satte deg på saken da vi bygde nytt hus.... Flotte sider, LYKKE til med NY BUTIKK!!!

  mvh. Laila

  SvarSlett
 6. Så spennende!

  Lykke til med resten av forberedelsene før den store åpningen!

  Klem fra
  Anette Willemine

  SvarSlett
 7. åh, nå gleder jeg meg så masse! jeg kommer helt sikkert innom åpningsdagen, for dette har jeg sett fram til siden innlegget på NIB hovedsiden! Masse lykke til med oppussing av butikken og jeg gleder meg iallefall masse :)

  Hilsen Tiriltungen

  SvarSlett
 8. Følger med på facebook! :)
  Ønsker deg masse lykke til, kommer garantert innom!!

  Når det gjelder Perfect Home, vet du av en annen forhandler i Trondheimsområde? Skulle gjerne hatt party, og har ikke lykkes meg å få kontakt via hjemmesiden! :)

  Beste hilsen fra Ingvild

  SvarSlett