søndag 16. august 2009

Hovde gård

Forrige helg var vi så heldige å bli invitert på hytta til et vennepar. Vi jentene dro ut på fredag og guttene kom etter da de var ferdige med sykkeritt på lørdag. Søndag ble vi tatt med på en fantastisk utflukt, helt etter min smak. Og med dette fremkomstmidlet ble også turen en nytelse. Turen gikk over til Brekstad og Hovde Gård. Dette er den gamle husmorskolen, som nå er pusset opp og gjenåpnet i ny drakt. Nå drives det som hotell med spa og en flott restaurant.Jeg elsker gamle herregårder,( vi giftet oss på denne) og synes denne var blitt veldig flott. Faktisk så hadde jeg ikke fått med meg at de hadde åpnet heller. Har ikke markedsført seg mye, men visstnok var de opptatt de fleste helger i sommer for brylluper og selskaper.


Skulle gjerne hatt en slik port inn til gården jeg også ja:-) Lekker.
Små jentene ved inngangsdøra. Utrolig stilig vindu over døra. Også skulle jeg veldig gjerne hatt blå dører altså. Ville det da vi bygde også, men det var så utrolig lang leveringstid på de vi ville ha i blå, så vi falt ned på hvit.


Det som er utrolig morsomt med denne gården er at min svigermor faktisk gikk her på husmorskole i sin tid, og på veggen hang det bilde av hennes kull.Når badet ser slik ut gjør det ikke noe at elleve rom må dele på fire bad synes jeg. De har nylig bygd et anneks med bad på rommet dersom man ønsker det. Men jeg ville bodd i hovedhuset jeg:-)Tror nok jeg skulle fått sovet her jaEller her!
Fjøset er gjort om til restaurant. Og her fikk vi servert en god middag. Et stort pluss i boka er at de hadde tegne og oppgavehefter og tegneblyanter som de leverte ut til barna. Utrolig kjekt!!


Glemte helt å ta bilder av middagen, men her får dere i alle fall se dessertene våre:-)
Har veldig lyst til å overnatte her en helg i fremtiden ja. Ta en titt her for å lese mere.
Tusen takk for turen kjære venner.

6 kommentarer:

 1. Åh, dette var eyecandy en søndagskveld! Utrolig fin plass - tenk å ha bryllup der da :) Må forresten si at deres bryllupssted så fantastisk ut!

  Akkurat nå hadde det smakt herlig med de dessertene der! Ha en fin kveld kjære du!

  SvarSlett
 2. Det ser ut som om dere hadde en helt herlig helg. Herregården er bare så vakker og båten er ikke så værst den heller...

  Deilig med noen hyggelige helger på sensommeren!

  Har tittet litt rundt på bloggen din. Den er SÅ fin! Masse herlige bilder og inspirasjon. Liker prinsesse sjablongen veldig godt. Den hadde vært perfekt til min lille prinsess også!

  Takk for at du deltar i konkurransen min på Sweeter Homes!

  Vi sees;)

  SvarSlett
 3. *sukk*....her blir det vanskelig å finne ord!!! Anna enn: DER skulle eg vert ein tur!
  Takk for at du deler ei slik perle med oss :-D

  SvarSlett
 4. For en vakker Herregård! Her kunne jeg tenkt meg å overnatte ja. :) Så ut som en koselig tur. Ha en fin dag!

  SvarSlett