tirsdag 12. mai 2009

Koselig besøk og noen små tips:-)

I dag har jeg hatt en kjempe koselig dag med to super inspirerende damer. Jeg var så heldig å bli invitert hjem til super kreative Trude på Lunch( en titt på denne bloggen anbefales virkelig), sammen med en annen kreativ dame som har startet egen nettbutikk. ( mere om det senere i innlegget)
Så koselig er det lenge siden jeg har hatt det. Praten gikk i ett om løst og fast, og plutselig var klokka blitt så mange at vi måtte skynde oss å hente barna før barnehage og skole skulle stenge:-) Vi fikk severt kjempe god lunch og gode kaker. I tillegg var jeg så heldig å meg 12 stk nye dekketallerkner til en billig penge. Trude hadde nemlig konfirmasjon på søndag og hadde kjøpt inn maaaange. ( tror kanskje har hun også noen flere som skal selges). Så nå har jeg både gull og sølv dekketallerkner i skapet:-)

I dag har jeg også vært ute for å kjøpe mere garn til hekleprosjektet mitt, og da hadde de 40 % på dette super fine Drops merino ull garnet. Kjempe deilig, og nå bare 21 kr pr. nøste. Kjempe billig. Jeg har allerede testet det ut og det er kjempe deilig å hekle med. Nå er det 40 % på mange Drops garn, finn forhandler her.

Så over til denne flotte nettbutikken som selger håndlagede spenner. Sååå flotte og helt unike. Koselige Doris står bak, og lager gjerne spennene slik du vil ha de. En titt inn anbefales.Her ser du et eksempel. (de to siste bildene kommer fra denlilleprikkenoverien.no)
Tusen takk for en kjempe koselig dag damer. Man får virkelig ny energi av å møte så positive og inspirerende damer.


5 kommentarer:

 1. Tusen hejrtelig takk for tips til nettbutikk og for tips anngående prosent på garn, der skal jeg inn å se om der er en forhandler i nærheten. jeg har nemlig planer om oldemorruteteppe og da hadde det kommet godt med med litt billigere garn:) ønsker deg en nydelig tirsdagskveld:) klem monica

  SvarSlett
 2. Skjønner du har hatt en super dag!
  Timene bare flyr i hyggelig jente selskap!
  Skal følge tipsene dine å titte innom:-)

  Hei og hå!
  Klem G-C

  SvarSlett
 3. Dette høres virkelig ut som en veldig hyggelig dag.Tiden går raskt i hyggelig selskap...Ha en fortsatt fin uke.

  SvarSlett
 4. Jeg måtte bare si at du har noen nydelige navn på barna dine!
  Jeg har også en jente som heter Nikoline... og en liten tulle som heter Leonora. Det er så fint med gamle navn!
  Ha en herlig dag!

  SvarSlett
 5. Hei! Takk for hyggelig hilsen:)

  Så koselig med lunsj med jentene!! Ingen tvil om at dere har kost dere:) Tiden går gjerne fort når man har det hyggelig, ja!!

  Lykke til med strikkeprosjektet!!

  Ha en fin uke!

  Klem Anette:)

  SvarSlett